Jumaat, 16 Julai 2010

lalai

a self-reminder..

tiap2 hari mesti at least 50 ayat.. ya Allah, aku selalu lalai.. dah lama tak sentuh quran... lalainya aku ini ya Allah..

*usrah tv9

5 ulasan:

IrNiS berkata...

peringatan untuk kak irnis jugak

Nurzairul Isma berkata...

kite selalu lalai juga... huhuhu...sudah jarang2.. seminggu sekali je..

inah yg tetap jeliter... berkata...

hua...hua...hua...
makasih mast...
tetiba aku pun jd insap...
byk dah Allah SWT bg aku nikmat...
aku ni tul2 x guna...huhuhu...
sama2 kita memperbaiki diri...
especially ramadhan yg x lama lagi menjelang ni...
huhuhu...

knv berkata...

mast,
baca aje ayat2 pendek masa buat kerja2 rumah tu. ayat2 lazim. itu pun cukuplah dari takdak langsung. akak paham sebab akak pun macam tu. mast lagi la study lagi, anak lagi, rumah lagi.. harus tak sempat.

tapi buat sikit2. asal istiqamah cukup.

mast@work berkata...

sama2 la kita beringat sesama kita.. lagi2 bila jauh dari family, siapa lagi nak ingatkan kita ye tak?