Selasa, 27 Julai 2010

takut tak bertempat

bukan orang lain, mama le..

seriau, takut, kecut perut.. adeh.. esok kena soal siasat dengan sensei lagi.. persediaan untuk exam minggu depan..

cerita pasal exam, entrance exam mama ada 2 bahagian, 2 hari.. hari pertama akan disoal siasat tentang knowledge basic2 (nak kata basic pun idak juga.. kut suka depa la). dah nama amik kejuruteraan awam, memang mati la soalan boleh dari langit sampai ke bumi.. grrrr.. itu untuk setengah jam.. markah perlu untuk qualify adalah kurang2 400 - 600.. tak lepas hari pertama, mimpi la nak pi hari kedua!

hari kedua presentation current research dengan research proposal beserta soal siasat sekali lagi untuk setengah jam..

mati aku..

depa ni dah le gila tanya macam2.. rasa nak terkencing pun ade masa sensei dok soal last week.. tak pasal2 dia kata aku banyak benda tak tahu.. huwaaaaaaa.. nak nangis..

doakan mama ok.. mama dah usaha, doa.. pasni tawakkal je laaa..


kalau tak pas exam aku kena bungkus balik mesia ok! TAKUT!

dah, nak sambung study..

9 ulasan:

alfa juliet berkata...

alah mast aku tau ko boleh....chaiyok chaiyok mast..aku doakan dari malaysia...

mama glam berkata...

takutnya!!!!!! chaiyok mas! u can do it! u can do it bebeh!

aini aziz berkata...

mast..ko bole punye..alang² menyeluk pekasam..biar sampi ke pangkal lengan..aku doakan ko dipermudahkan segala urusan..

Yen berkata...

insyaAllah mas, lepas usaha tawakal...yg ptg usaha lebih dan gigih..kami kat M'sia doakan ko hehe

mast@work berkata...

tq friends.. syukur punya family n sahabat yang support mama

_mmm_ berkata...

ko jgn ma! dah buat kenuri satu kampung! satu kampung hantar kat airport pastu ko nak balik without title! ko duduk sane buat smpi dapat title tu! x kire ape nak jadi! phd mesti siap!! kalau x wancu seru mak keluar dari kubur piat telinga mama!haaaa mane mama nak?? takut tak?? haaaaaa

mast@work berkata...

alaaa.. mak tu sayang kite.. dia mesti tau kite susah hati..

huwaaaa.. bila fikir tu yang lagi takut nih.. takut takleh buat..

tah ape2..

Oyis berkata...

all da best mast... in nihonggo ke english?

Nurzairul Isma berkata...

gud luck mas... all the best..