Selasa, 6 Julai 2010

regrets

hari ni pi kelas dengan rasa ralat sebab kena juga tinggalkan aidan.. malam tadi aidan demam.. teething lagi rasanya.. nak keluar gigi atas pulak.. haritu gigi bawah..

berat hati je nak tinggalkan.. lagipun harini nak ambil form dari secretary sensei untuk tukar status visa..

jadi ibu ni selalu sangat mudah ralat.. terutamanya bab anak2 le.. kalau boleh dikendong, dibawa aje datang ke lab ni..

alahai..

7 ulasan:

alfa juliet berkata...

memang mak dilahirkan untuk berperasaan mcm tu...kalau ikut hati, nak jaga anak2 je..tapi tkt bosan plak duk umah

Queen berkata...

setuju!...walaupun belum ada baby..dahterpikir esok2 kalau nak kene tinggai anak..huhu..nak bawak je datang opis leh tak?..agagagagagga

mama glam berkata...

aku paham mas. memang snagat ralat kan? =(

Nana berkata...

Mas,

boleh email I balik? I am so sorry hari tu tak balas. I cari gaks tapi takde pun. Soo sorry my dear! please email me again ;D

Oyis berkata...

betul tu mast. kalo ikutkan kesian, mmg kesian dkt anak2 asyik kena tinggal, but it's pasrt of their growing up expereince pon kan. cuma bila dah demam tu, aduhai, kesian sgt. hope aidan gets well soon

mast@work berkata...

nana,

ok..

will mail you back..

tq

mast@work berkata...

tu la.. sedih bila tengok muka anak time ditinggalkan.. cuma mampu janji akan balik nanti.. make sure dia jadi good boy aje..