Rabu, 21 Julai 2010

ralat kami

ralat sang ibu - tak peringat papa akan pentingnya helmet dan keselamatan.. since beli helmet, pagi tadi the only day papa tak pakaikan..

ralat sang bapa - anak kesayangan cedera disebabkannya..


aiman, mama dan papa minta maaf ye sayang.. kami salah. kami tak sangka nak jadi begini..

maafkan kami ye..



aiman jatuh basikal pagi tadi.. papa tak dapat control basikal, aiman jatuh terseret atas pavement.. kami ke hospital.. syukur takde fracture..

gugur air mata mama pagi tadi.. sayu tengok dia.. pipi dia bengkak..

kami memang cuai..

sob sob..

9 ulasan:

JaNnAh berkata...

ala, sian aiman.. cepat sembuh ye.. mama aiman, sabar ye.. mmg kadang² kita lupa..

alfa juliet berkata...

alahai aiman....apsal mata aku pulak yg bergenang...dah la tu mast, aiman akan maafkan korang..budak2 cepat lupa...yg penting ko sejukkan hati dia dgn bagi reward banyak2 atas kebaikan2 yg kecil..

_mmm_ berkata...

aiman strong!

Zety Zin berkata...

huhu sian aiman... semoga cepat sembuh ye!

mama glam berkata...

ala shian aiman... sob sob... sakitnya.. tapi xpe aiman, pengalaman tuh mendewasakan aiman....

Ealyie berkata...

adussss aiman.. :(
tak sakit kan..kan..
aiman kuat!
aiman da besar!!

mast,
jaga dia baik2 ye beb.. syian dia..:( sob..sob..

Nurzairul Isma berkata...

sabar ye mama.. dun wori.. aiman strong...

Yen berkata...

ya Allah Mast, nasib xteruk sgt, aku plak yg emo...mcm anak aku terkena iron, perkara ni buat kite more carefull ok..cheers

Nisa berkata...

alaalaa....xpe, aiman kuat. mast, dun wori..biasala, kadang2 kita ni lupa. bila dah jadi baru kita selalu ingat. aku pun sama, kalo pape jadi kat adam yg disebabkan kecuaian aku, mmg rasa ralat sgt2. but sebenarnya benda tu buat kita lebih berhati2..

to aiman, take care ye! aiman kan boboy, mesti kuat! :)