Jumaat, 30 Julai 2010

budak bam-bam

budak bam-bam nama aidan ni akan masuk 8 bulan minggu depan.. kejap je sayang mama ni besar.. masih fully BF tapi dah mula makan.. makan kemain memilih nak makan sama cam orang besar.. nasi layan, roti layan.. amboi!

pipi labuh mama ni ada 4 batang gigi.. ouch! sakit! selalu kena marah dengan mama.. sebab suka gigit.. masih ada habit gigit dan hisap semua barang yang dijumpai..

ability, masih menjulur.. cuma dah boleh duduk dengan sendiri dan mula berdiri.. jatuh terduduk tak payah cerita la.. memang selalu..

suka main dengan abang aiman.. kalau abang aiman berlari, dia mesti gelak happy.. kalau dia jerit2 manja, abang aiman pun jerit2 manja.. pening kepala mak kau ni nak oi!

gambar2 ni dari album kak yang.. harini last day aiman kat rumah kak yang.. lepas ni makcu n mak lang take over.. lepas tu? adoi, tak tahu le.. tak mahu fikir lagi..

so, enjoy gambar2 ni ye..



auntie yang suruh aidan pose ni..



ok, prepare untuk presentation ye..

mula2, kita perlukan sorang volunteer.. oo, yang belakang cik adik rambut pink tu pun boleh..
harini saya akan buat demonstrasi.. CPR..
tarik nafas dalam2..

haaaa... hembusssssss..

kemudian, make sure tarik nafas lagi ok..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


aidan oh aidan.. budak manja sorang ni!

7 ulasan:

mama glam berkata...

adeilah, kelakar ok!

Yen berkata...

ala mast bestnya presentation ko hehe

Nurzairul Isma berkata...

ehehehe... kiut!rindu laa...

alfa juliet berkata...

aidan n aiman muka2 lain2...sorang ikut bapak, sorang ikut hang lah mas...comel

mast@work berkata...

kan kan kan.. hihihihi

awin berkata...

mas, confuse nih..anak hang2 dua2 hero kn? cam mana ada doll tu, haha.. -k. win-

mast@work berkata...

kak win,

gambar2 ni diambil kat rumah kakak yang tolong jagakan aidan.. dia ada anak dara sorang..

hihihihi