Selasa, 6 Julai 2010

ittadakimasu!!!

*sila jemput makan

kalau makan kat cafeteria kampus, jenuh juga nak pilih makanan.. mujur ada kawan2 yang bagitau apa yang boleh dimakan dan apa yang tak boleh (sudah tentu la yang berdaging2 tu no 1 ek)

so, let me reveal something I like and maybe one day when you guys singgah japan leh order jugak..

so, ini mama makan lunch.. most of the days..


tempura soba + tauhu sejuk n kicap + teh panas..

serius leh kurus kan kalau gini je hari2? hahahahhaa

mama suka soba dari udon.. ntah, maybe sebab tekstur mee dia tebal bukan lembik2 n licin cam laksa.. tak kena bila makan ngan sup..

tempura kat atas tu ala2 cucur sayur la hendaknya.. hehehehe

atas tauhu sejuk tu ada benda nipis2.. benda tu sebenarnya ikan tau. dia sagat halus2.. sedap..

5 ulasan:

Nurzairul Isma berkata...

leh try nih... hehehe.. betul ke seedaappp, mas... *ikut iklan mee sedap*

Queen berkata...

owh..makanan jepun...dap..dap..dap (ye ye je dap..rasa un tak pernah..agagagagga)

Ms Lola berkata...

sedapnya mast!!!!

Oyis berkata...

nmpk mcm sedap. ntah bila la kita nk dpt mkn mcm tu, i x adventurous langsung bab2 mkn nih!

in my case plak, hari2 bwk bekal, lauk smlm hehe. jimat duit, tp x kurus2 gak *sigh*

mast@work berkata...

isma - sluuuurrrrpppp sedappppp (macam iklan tu juge.. hahahha)

queen, so far tekak leh terima tu kira baik sangat le..

ML, hehehe.. mai sini kami bawa jalan2 ek..

oyis, tak larat nak masak hari2.. ada hari kami makan luar je..