Jumaat, 23 Julai 2010

jolly good day! - UPDATED

Ok, kasi updated la.. comment box punya soalan2.. hadiah payung tu bukan satu.. tapi TIGA!!! tak kisah nak teka berapa kali, tapi top 3 aje yang akan dapat hadiah.. haa.. sila weh sila.. hahahahaa



harini best sangat.. bukan sebab apa.. tadi mama timbang berat - ok, pengakuan di sini, mama timbang kat penimbang free kedai aje.. hahaha..

syukur alhamdulillah bebeh, mama sekarang kurang dari 60kg!! yeay!!! dah 5+kg je.. yippie!!! happy giler weh!!!!!!

last time berat cenggini adalah masa mengandungkan aiman ok!! AIMAN!! dah 3 tahun.. lepas beranak pun tak jadi camni ooOOoo!!!

happy sangat2.. sampai mama rasa nak kasi hadiah dari jepun la!!!

so, ok..

soalannya..

mama nak korang teka berat mama pada hari ini. serius ni! yang tahu berat mama hanyalah papa sahaja (itupun sampai minit ni papa tak tahu exactly lagi)

mama kasi tarikh until 1st Ogos jam 11.59pm..

hadiahnya..

mama akan kasi Parasol!

aaa??? tak tau ape tu Parasol???

try google kalau nak tengok apekebendanya..

Hadiah akan sampai tengah bulan depan sebab SIL mama akan datang..

so, sila teka ok!!


kalau nak refer last berat mama adalah..


29 April 2010 (hari checkup) - 64kg
Minggu kedua bulan 6 2010 - 62.6kg


so, boleh la agak2 kan berapa?

hehehe..

good luck and have a nice weekend!

18 ulasan:

Zety Zin berkata...

meh mak teka.
58 ke?

[s.u.r.i.a] berkata...

57kg. bila baca dapat hadiah. laju je nak comment. ngee. :P

Yen berkata...

mast aku nk komen byk² nanti boleh dpt payung hehe...boleh tak???haha aku rs berat ko skrg ni dah 59

Yen berkata...

klu x 59 sure 56 haha...any ways congrats sbb dpt turunkn berat..aku ni je yg xtimbang²

Nurzairul Isma berkata...

mas, bole teka byk kali ke..?? hahahha...

Ealyie berkata...

55!! :)

mama glam berkata...

aku jawab 59kg!

Nurzairul Isma berkata...

58kg...

alfa juliet berkata...

aku teka 57kg

ucufan berkata...

58.7 kg

Ayu Ikhwani berkata...

57.5kg :D

Uhhhh.. jelesnye Mas!

Oyis berkata...

nak teka jgk, 59.5 kg. hehe

Yen berkata...

nk teka lg 58.5kg hehe

irda berkata...

madeh rs 58kg!!!!!=)

Nisa berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nisa berkata...

aku pun nak teka...59.8 kg! hihi

takpun 59.6 kg!

banyaknya berat ko turun mast.. kang kurus2 sgt xcomel la..hehehh

norfazleen berkata...

nk teka gaklah..hehe..rasanya...58.6kg..ermmmm

Azrina Mat Talib berkata...

59kg ;)