Jumaat, 1 April 2011

Toji Temple Flea Market

السلام عليکم

Toji temple flea market is held on every 21st of the month. Toji Temple is located near Kyoto Station (about 15minutes walking).

Last week we had the chance to visit the market. Eventhough it was raining that day, still, there's lot of people coming to have a look at the sellers and local products.

Since it is spring, lots of flowers and pots were sold. The scenary was so beautiful.

I totally forgot to mention, Toji temple is always associated with Kyoto since it has the highest pagoda in Japan.. If one sees some pictures promoting Japan especially Kyoto, there'll be Toji Temple on it.

the market

acu n aiman

:P

bags from jeans materials

accessories

dried insects for arts

lollipops with characters design

acu having fun with takoyaki

bye2 toji temple


ماما أيمان

5 ulasan:

alfa juliet berkata...

alah bestnya acu gi sana...

Oyis berkata...

i heart tako. lama nya x mkn. kt uk mcm xde, or maybe kena gi proper japanese restaurant kot

mast@work berkata...

aza,
kejap je.. tp puas aku lepas rindu

oyis,
tu le pun antara makanan yang boleh dimakan.. hehehehe.. tp kicap dia hati2 ye.. takut ada sake..

DiEtLaSaNgAt berkata...

Assalamualaikum,

Saya bakal ke KYoto n post saudara dalam ni tarik minat saya. Yang part makan Takoyaki. Sebagai muslim kita mesti syak dorang tatuk benda tu kan? So saya tengok gambar saudara ni, saya berminat nak tahu mana saya boleh makan takoyaki ni :) Mohon ceritakan. Thank you! :)

DiEtLaSaNgAt berkata...

Assalamualaikum,

Saya bakal ke KYoto n post saudara dalam ni tarik minat saya. Yang part makan Takoyaki. Sebagai muslim kita mesti syak dorang tatuk benda tu kan? So saya tengok gambar saudara ni, saya berminat nak tahu mana saya boleh makan takoyaki ni :) Mohon ceritakan. Thank you! :)