Isnin, 11 April 2011

awal bebenor

* السلام عليکم *

 こんにちは q(^_~)p

adeh deh deh..

harini baru masuk kelas pertama.. nasib tak berapa menyengat, duduk depan cikgu.. nak kata masuk lambat tu tak le.. tapi lagi 5 minit kelas nak start.. sekali masuk, ah sudah.. seat belakang udah penuh dengan student.. HAMPEH..

maka duduk le di sini



cikgu depan bijik mata aja.. toksah cakap la.. kalau time aku jadi cikgu, rasa dia lain.. time jadi student dup dap dup dap..

dia mula kelas ku tahan2 aje tak reti nak cover..

hah! sekali hambik! soalan pertama dah kena aku jawab.. hahahaha.. selamat le.. pasni cikgu dah kenal.. nasib cikgu tukar2 sebab kongsi subjek.. redha aje le..

yang paling tak tahan, baru kelas pertama, udah ada homework.. AARRGGHHH.. padan muka!!!!!

selamat berkelas semula untuk diri sendiri.. untuk korang, pi buat kerja! hehehehee

nota: homework due 2 minggu lagi.. tajuknya

EXPLANATION ON EXCESSIVE GROUNDWATER EXTRACTION AND EFFECT OF SUBSIDENCE

8 ulasan:

yatie chomeyl berkata...

woooh tu dia,, duk depan sekali. kalu cikgu hensem syiok sikit uk depan sekali ekekekek

mast@work berkata...

yatie,

tak dapek nak nolong.. cikgu dok tengok muka kak mas.. dah tu nak menguap pun mimpi le.. hahahaha

knv berkata...

in japanese ke mas? masak aku!

lia berkata...

mesti plng cemerlang sampai nguap pon x pernah dlm kelas nnt nih ngeh3

mast@work berkata...

kak non,

kalau japanese kirim salam le.. huhuhuhu.. in english..

lia,

kuang2.. nguap tertahan2 aje le..

aNiS tHe BumbleBee berkata...

hahaha! dapat menyelami perasaan camne..anis penah kena duduk depan skali.pestu rasa mcm nk menguap gegila..skali lecturer pandang.dan2 tu buat2 batuk plak.kah3x!

mast@work berkata...

anis,

hahahahhaha.. sure rasa macam nak tersedak ek pastu.. terus mata celik sebab segan giler.. hahahha

Oyis berkata...

kita nerd sket. suka duk dpn. sbb slalu x kena soal kalo duk barisan pertahanan ni hehehe