Isnin, 11 April 2011

bior kome muntah ijo

* السلام عليکم *

こんにちは q(^_~)p

semalam petang kami berbasikal dekat sungai tepi rumah.. saja jalan2 ambil angin lepas asar.. kat kamogawa (sungai kamo).. kalau naik basikal 3 minit aje dari rumah.. dekat bebenor ye tak?

semedang jakun tengok sakura, apa lagi, kami buat macam tourist gitu.. layan tangkap gambo..

haa..

amik kome! bior muntah ijo!

mula2 tunjuk gambar sakura dulu

dan laie..

pehtu tunjuk gambo yang jejaka

pose anak teruna

budak ni lagi

cam paparazzi je curi amik gambar saya ni

the whole clan.. ce tengok Aidan tuuuuu



























pastu..














hambik ko.. bajet model sakura tuuuuu

dan kekasih awal dan akhir..


udah2.. pi buat kerja lekas! selamat berminggu baru..



countdown pindah rumah start: lagi 6 hari..

17 ulasan:

lia berkata...

nyampahhhhhh...... ha3....

sejuk g ek skng?

kak, lawa gilos pemandangan sana.... sungai tu bersih jer.... kirim sakura sekuntum...

mast@work berkata...

lia,

alhamdulillah, dah tak sejuk sangat dah.. angin dia je kadang2 tu sejuk.. overall dah rasa macam dekat cameron gitu.. legaaa..

kirim sakura? sampai mesia kecut dah le.. hahahahhaa

maya amir berkata...

uwaaa mas... suke gile haku nengok bunga2 sakura..ni kalau encik arjoo tengok ni sure geram..amek gmbr lagik mas, suke ai tengok:))

mast@work berkata...

maya,

insyaAllah.. harris pun dok kenen ajak jalan2 berdua.. harus cari masa ni.. lagipun sakura dia kejap ja.. rasanya by next week tak ada dah

TopsyTurvyMum berkata...

macam lebih kurang bunga pokok almond belakang rumah akak jer la.

Kalau nak pose kekasih awal dan akhir camtu, kena pasang tangga la jawapnyaa hehehe

mast@work berkata...

kak TTM,

pokok almond ek? pasni juga saya zass google pokok dia rupa lagu mana..

hehehe

InaAchik berkata...

saje nak balas dendam ngan ina kan?!

mast@work berkata...

ina, miahhahahahhaa..

mama glam berkata...

hamboi2! cinta sakura sakan nampak! jeles hokay!

ishahannah berkata...

canteknyer..cutenya aidan posing :-)

mast@work berkata...

aweng,

wink wink! jgn mare.. hehehe

lin,

aidan memang kaki posing.. letih nengok

ucufan berkata...

gugurla bunga sakuraaaaaaaa

mast@work berkata...

fano,

hahahahhaa...

mama maman berkata...

cantiknya..... bunga2 tuh..... suka tgk....:)

uols pun cumil gak... keh..keh...

mast@work berkata...

mama yana,

tq

Yen berkata...

mast sape amik gambar kekasah awal dan akhir tu?aidan ker hehhee....

mast@work berkata...

yen, amik sendiri.. nasib jadi.. buatnye tergolek (sebab pokok ni tepi tebing) sapo malu.. hahahahhaha