Selasa, 19 April 2011

nampak benar

* السلام عليکم *


こんにちは q(^_~)p

tak ade kereje, pi cari kereje.. sangkut le buat program tu.. blurgghh.. sikit lagi boleh muntah..

tengah godek2 dashboard perasan la ada butang stats tu.. baru tau.. rupanya banyak benda kita boleh tengok dari situ.. keyword apa yang orang datang singgah ke blog kita, dari mana..

mula2 traffic source.. dia tunjuk dari mana referal blog kita, keyword apa yang sampai

traffic source
 yang ni siap ada stats tunjuk browser apa pengunjung kita.. best laa

traffic source
 yang ni tunjuk posts kita yang paling banyak orang singgah.. rupanya ramai juga yang singgah kat page Kyoto Tours tu.. insyaAllah will update more there.. mana nak tahu, ada orang2 yang nak berkunjung ke Kyoto..

post
yang ni overview.. kita bloeh tengok summary jumlah kunjungan.. mama perasan masa mac haritu naik banyak lagi2 lepas join review ben ashaari tu..

overview

3 ulasan:

alfa juliet berkata...

thnaks mast..aku baru tau sume ni....selama ni check kat feedjit n nuff je

Nora berkata...

Hi Mast..

rasanyer akak kenal la uoll nie... u & husband budak awam kan, junior akak kat UTM, skudai ehehehe

dok bloghopping terjumper blog u... anyway good luck sambung study ;)

mast@work berkata...

aza,

sama la.. aku pun semedang check kat nuffnang.. tapi stats ni lagi detail.. hehehe

kak nora,

salam kenal.. ye ke? chewaahh! kecik benor dunia ni ye.. tq doakan saya.. moga cepat selesai le hendaknya.. serabut lama2 kat sini.. hehehhee