Rabu, 13 April 2011

take 5

* السلام عليکم *


こんにちは q(^_~)p

mula hari ni, setiap hari rabu kelas dari 8.45pg sampai 6ptg.. break tengahari aje lama sket dari 12 sampai 2.45ptg.. ya ampun.. kalau masa undergrad dulu kelas dari pagi sampai malam rileks aje.. siap dating2 lagi.. sekarang ni la dikatakan dimamah usia.. baru tengahari dah rasa macam nak tercabut dah kepala ni.. huhuhu... badan toksah citer a.. memang letih ooo..

nampak gayanya kena full swing balik makan vitamin.. kalau idak ade yang balik rumah karang tak boleh buat kerja dah.. kesian pula kat anak2 yang nak manja2 tu.. dugaan ni.. kena lebih kuat semangat..

mama lupa khabar, papa join program mama juga.. tak sangka.. sebab baru few weeks lepas sensei papa suruh ambil program Human Security Engineering ni.. so, lepas ni lagi banyak la sesi cintan cintun n buat assignment sambil bercinta.. dolu2 haram.. la ni? HALAL.. HAHAHHAHAHA.. jangan jeles aa kalo nanti nampak couple kat Kyodai ni dok hik hik huk huk kat dalam library.. peh ni lagi kerap la boleh makan eskrem selalu dengan papa.. tak jemu2 lagi nengok papa.. hehehehe...

ok, nak tengok blog orang jap, pastu solat n pi next kelas.. taaa

5 ulasan:

Fauzie Jasmani berkata...

Singgah sini..salam kenal..

Latest Entry : Jom ExChange Link dengan Blog UpProfits!

yatie chomeyl berkata...

kak mas, nak tanya. if dua2 student...elaun family dua2 dpt ke camne?

nannoor berkata...

ecehhh... boleh la cintan cintun ek.
:P

Oyis berkata...

ni la dia sehati sejiwa betul.. siap sekepala seminda lg perah otak buat assignment!

mast@work berkata...

fauzi,

salam kenal juga..

yatie,

elaun single dua2 dapat, elaun family sorang je dapat.. kira dah ok dah tu..

nn,

cintan cintun n makan eskrem selalu.. heehehhe

oyis,

pasni lagi banyak la bertekak kami dua orang.. bukan gaduh tapi dok explain kat sesama sendiri.. hahahaha