Jumaat, 22 April 2011

lumrah..

* السلام عليکم *

Disclaimer: entry ni bakal menyakitkan hati sesetengah orang.. hehehhee

 こんにちは q(^_~)p

lumrah orang..


  • yang betul2 kaya raya <-- tunjuk barang tanpa perlu mention.. yang tahu tergamam, yang tak tahu memang tak heran..
  • yang ala2 je kayanya <--- tunjuk kaya dan paparkan kat orang supaya orang sedar dia kaya.. kalau boleh ada sign ke poster ke kasi tau jenama, sure dia habaq.. tapi orang memang tahu dia berduit pun.. so kira agak fair kat situ
  • yang tak berapa nak kaya <--- ha.. yang ni yang malas nak citer ni.. dia habaq detail.. beli kat mana, kedai mana, plastik beg kasi tunjuk satu kali, harga berapa.. habis semua bogel..

aku masuk golongan mana? sipi2 golongan no 3 tu.. puuuuiiihhhhhhhh.. hahahahahha.. more kepada kayap ade le! hahahaahahhaa


sekian tazkirah *isi tersirat* untuk korang harini.. <-- toksah tanya mana aku dapat idea entry mengarut ni..

5 ulasan:

mama glam berkata...

nampak gayanya, aku pon yang no.3.. dapat beli yg mahal giler, memang tunjuk semua skali arrr... siap kalau boleh, nak amik gambar depan kedai skali... hahhahaha... astagfirullah!

yatie chomeyl berkata...

oucch terasanya....yatie pun masuk golongan no 3 gak la gitu ehehehhe

m-i-o berkata...

errr....you missed out the 4th category - yang memang tak kaya. kahkahkah!

golongan ke-4 tersebut udahle tak berduhet, pastu tak tau nak tayang apa. jgn kata takde benda yg nk ditayang, nk temberang beli barang apa, berapa harga, beli kat mana - ini pun takde idea. kahkahkah!

yg benar,
golongan ke-4

p/s: rasa nak tunjuk gambar sandal baru yg ada bling2 tapi tak sanggup tayang cap BATA kat situ. klo BONIA bulehla dimaafkan. kahkahkah!

Oyis berkata...

i rasa i kategori hybrid 3 dan 4 haha!

mast@work berkata...

aweng,

hahahhaa.. sama la aku.. tak dapek nak nolong eh..

yatie,

high 5!

kak zufa,

tayang muka aje le nampak gaya eh.. tu pun aset gak tu!

bata ada banyak selipar cantik.. i like too..

oyis,

hybrid? ahahahahhaha