Sabtu, 9 April 2011

pink itu sakura

* السلام عليکم *

 こんにちは q(^_~)p

alhamdulillah, kami baru aje balik dari house warming rumah radzi & naza.. makan nasi beriani kenyang burrpp.. alhamdulillah.. terima kasih tuan rumah.. dapat berkumpul memang seronok.. lagi2 sesama kawan2 mesia.. seronok..

masa dalam perjalanan nak pergi dan balik, biasa kami berbasikal lintas kamogawa.. sekarang ni cantik sangat2 dengan sakura dan ramai betul orang piknik menikmati sakura.. kami harap esok lusa kami dapat pergi satu family..

next week turn geng kyoto hanami (sakura watching).. 2 kali nak p..

sejak dapat tengok sakura, serius jatuh cinta. cantik sungguh.. subhanallah.. sejuk ja memandang.. pokok2nya besar, penuh dengan bunga2 tak ada daun langsung..

sepanjang sungai penuh sakura

orang piknik bawah pokok sakura

best tgk pemandangan sakura..
penuh pink!

3 ulasan:

shuzana berkata...

cantekkan...
sejak blk dr tgk pokok ni..anak2 kak yol demam..batuk2 plus selsema..g jalan2 london aritu x bape nak tenteram dah..adoiiii

mast@work berkata...

kak yol,

lorrr, ye ke? kesian budak2 tu.. alah kut ek?

wancuyan berkata...

alaaa...kite suka sakura...huhu..