Isnin, 1 November 2010

butang suka suki

perasan tak mama tambah butang like facebook dekat blog ni.. weehooo.. macam le ramai yang suka dengan entry ku.. akakakka..

dengan murah hati (sebenarnya tengah cari mood nak study) mama buat sikit tutorial dia..

sebenarnya untuk code dia boleh klik kat link ni

bila masuk kat dashboard, masuk kat design, edit html



pastu, pi kat expand widget, klik check kat situ.. nanti dia akan panjangkan lagi detail coding kita..


pastu, cari





betul2 sebelum tulisan tu, paste coding yang kita dah amik (berdasarkan butang like yang kita nak dalam link di atas)



make sure save..


pastu tadaaaaaaaaaaaaaaaaa....




haaa... kan dah ade..


ape laie, sila klik butang LIKE tu ye!!! kikikiki

3 ulasan:

zailamohamad berkata...

thanks for sharing!!

aNiS tHe BumbleBee berkata...

meh nak like gak..hihihi!

mast@work berkata...

no prob zaila n anis