Selasa, 23 November 2010

dua kali sembilan lapan belas???

ada orang tu.. ahad lepas dia dah bertambah umurnya.. hihihihi.. mama tanya papa rasa tua tak? dia kata.. eh, tak lah.. umur papa 18 tahun.. heh??? papa kata umur dia dua kali sembilan.. HAMPEH..

memandangkan mama mmg xde duit sendiri kat jepun ni (semua belanjawan adalah elaun keluarga aje) maka birthday boy beli present sendiri..

ha.. ni la dia..



bila buka ada ni..

tadaaaaaaaaa

boleh kami dua orang jahat, kasi anak2 tidur, kami dating celebrate birthday papa kat dapur.. ahahahahaha.. romantika di dapur la papa..

5 tahun lepas, (our first date) kami makan kek sama2 juga.. moga untuk tahun2 berikutnya kami akan makan kek bersama2 juga.. sampai ke akhir hayat kami..

happy birthday darling.. moga papa dirahmati Allah selalu, diberi kesihatan baik dan dimurahkan rezeki.. amin..

fuuuhhhh.. papa wish ape tu?



7 ulasan:

Nurzairul Isma berkata...

hepi birthday harris....

wancuyan berkata...

wish happy birtday to Harris as well, may all of you in Allah's bless all the time..

didi berkata...

happy birthday to your husband... semoga u alls selalu bercinta.

ucufan berkata...

sekali pandang macam muka nuar zain la....

teringat aku bawak dua orang pensyarah yg sedang hangat bercinta ni di pantai.... hahahahaha...

alfa juliet berkata...

mcm sedap je kek tu mast..unik!

mast@work berkata...

isma, wancu, didi - tq so much

fano, ahaksss.. itu rahsiaaaa.. ahahahahaa

aza, sedap sebab coklat dia tak hengat.. semalam habis si kecik tu pun join tibai..

ishahannah berkata...

so sweet...romantik gitu