Isnin, 29 November 2010

checklist seminggu

seminggu akan datang amatlah sibuk.. banyak kerja perlu di settlekan.. pendek citer sampai tahun baru penuh dah tentatif mama.. ngeri!! harap2 berjalan lancar.. lagi nak cuti lagi banyak kirija sensei suruh buat.. akakaka.. padan la muka den.. nak cuti sangat ko ye.. hambik!

so untuk seminggu checklist adalah seperti berikut

isnin: pagi test bahasa jepun, petang presentation progress (dah tau sure kena tibai).. konpem balik sampai malam sebab ada 12 orang nak present esok.. sigh

selasa: pagi nak pi kindy aiman.. nak submit application untuk aidan masuk kindy government next year.. kalau idak pengsan nak bayar kindy private.. tengahari janji dgn kak su nak cari goodie bags untuk birthday party aidan weekend ni.. petang selasa ada seminar lab.. wajibulghunnah kena hadir.. balik lewat lagi..

rabu: dari pagi sampai 2.30pm kelas bahasa.. pengsan dah le tertinggal kelas kanji masa raya haritu.. terkedek2 la ku nak belajar.. kanji tu chinese character adapted by japanese untuk language depa.. petang rabu kena buat re-entry visa sbb kalau dah balik nak masuk balik visa kena jenis re-entry.. 

khamis: khamis satu hari kena duduk lab sebab nak siapkan kerja yang sensei bagi untuk dia tengok sblm mama balik cuti

jumaat: separuh hari kelas nihonggo.. petang ada interview kindy aiman - annual interview nak tgk progress aiman.. 

sabtu: seharian bakal ditinggalkan dengan anak2 sebab papa ada seminar sampai ke malam..

ahad: birthday party aidan.. yooossshhh.. bab ni mama tak sabar..

ya allah, moga dipermudahkan perjalanan minggu ni.. amin..

korang camne? ada ka yang bercuti sempena cuti sekolah ni? cikgu cikgi best le.. hehehhe

*scheduled entry

3 ulasan:

yatie chomeyl berkata...

nak join jugak bday party Aidan buleh? ngeeeeeeee *tak malu, orang tak ajak pun*

mast@work berkata...

yatie, kalau mai kyoto meh la.. emel kak mas.. nnt kak mas bg no phone kak mas..

ishahannah berkata...

byknye agenda..hehe