Jumaat, 19 November 2010

kyoto university festival

harini bermula november festival kat kyoto university..

kat sini, depa takde tapak konvo.. cuma ada spesifik festival untuk student hu-ha lepak2 sambil enjoy cheap foods..

start malam jumaat kira highlight dia la.. kami dan few students kat sini pusing2 layan la makan2.. takoyaki, dango n sotong bakar.. yum3..

lebih kurang pukul 7.30 kami dah balik dah.. sekarang ni pukul 7.30 serupa 9mlm kat mesia kekdahnya.. gelap pekat..

esok genap 5 years kami couple.. huhuhu.. kami akan pi jalan2 kat imperial palace..

syukur, kami masih aman damai n sayang menyayangi selalu..


mama n kiddos
budak ni suka dgn anak2 katanya kawaii.. mmg le, kopak dah mak2 nya.. huhuhu beli tanduk lip lap tu..

brass band n cheerleader depa semangat tak hengat
baru ku perasan, kami tak amik gambar sotong bakar yang besar gedabak tu.. haisshhh


selamat berweekend u ollss...

nota: zety, senin ku buat tag tu.. hihihi

nota 2; komen2 akan dibalas insyaAllah..

4 ulasan:

Oyis berkata...

wah dah mcm jepun zaman dolu2 dah hangkut aidan kat blkg tu hehe...

eliyaezlinalias berkata...

comey tanduk tue...

mast@work berkata...

oyis, senang ku mahu gerak.. hihihi

eliya, kan? kawaiii

DiEtLaSaNgAt berkata...

Salam,

Event ni ada masa2 tertentu saja ke? Saya dengar Kyoto University ni offer makanan halal dalam canteen dia.