Selasa, 9 November 2010

busuk masam

pengunjung sudah melepasi angka 33,333 itu.. tapi mana emelnya? huhuhuhu.. semalam mama 2 kali je singgah blog sendiri.. nak kasi peluang.. kalau dah capture tu sila emel.. kalau idak mama akan kasi kat nombor berikutnya.. hihihi

harini mama ada zemi - presentation labmate.. petang lak tu.. dah le 2 orang yang akan present.. huwaaa.. tak mau balik malam.. sejuk sangat!

pagi ni bangun lewat.. terkejar2 siapkan barang anak2.. papa mandikan budak2 kecik tu.. syukur sempat kejar bas pagi.. kalau terlepas lagi pengsan la sampai ke lab lambat lagi.. akakakkaa.. tapi pagi ni hampeh sikit sebab mama tak sempat nak breakfast n buat breakfast.. aiman minum susu je sebelum ke kindy.. aiyoh!! lenkali tak mau tidur lewat lagi.. habis pagi ku terkejar2..

dalam perjalanan ke lab tadi mama dah tengok daun2 pokok bertukar kemerah-merahan.. cantik!! cuaca pagi ni pulak sejuk kemain.. 16degrees.. pastu berangin!!! aidan masa mama kayuh beskal tadi kejung je muka dia.. akakkaa.. pastu ada ayaq hidung leleh.. TERBAIK!! ahahaha.. masa nak hantar dia ke nurseri sempat mama gigit dia satu das!

by the way.. kalau le korang sejuk2 gini, korang mandi tak ek?? huhuhu.. mama masih tak reti bangun pagi tak mandi.. kesian budak2 kecik tu kena mandi.. tapi kalau tak mandi kepala otak mama tune kata depa masam!! kesian laaaaa.. hihihi.. masam 1 dan masam 2 campur raksaksa masam (papa) hihihihi.. ngeri!

ok, kesian korang baca mama merepek pagi ni.. udah, mau sambung kirija! daaa..

3 ulasan:

KV berkata...

eh? Takdak pemenang ka? Semalam kv masuk dah 33 338. Kuciwaaaaaa

Zety Zin berkata...

tu la... semalam masuk dah 33 342. padahal ku tunggu dari pagi (wah semangats ai taw!).

mast@work berkata...

aweng, kekesalan mu itu tidak dpt den nak nolong..

KV, huhuhu.. ampun nokss

zety, semangat tu yang kita mauuuuuuuuu...