Khamis, 4 November 2010

saja buat sakit hati orang lain

hanya gambar ini yang melepasi tapisan papa... hihihi.. ku edit2 jadi nampak kelonggaran tu aje le.. korang agak berapa inci telah ku turun? huhuhu.. jeans tu adalah yang dibeli di mesia sebelum mai jepun.. saiz 14 UK.. sekarang?? saja bikin perangat hangpa.. lagipun kat sapa lagi cheq nak tunjuk..





ni nak habaq mai jugak set PB cheq tu dah longgaq.. habis longgar serupa pakai seluar tight aje girdle tu.. takde maknanya.. nampak gaya balik mesia ni kena cari set baru le..

err, ada sapa2 mau set re-cond? akakakakkkakk

jari2 ku pun tinggal tulang aje kekdahnya.. cincin kawen semua tak pakai dah.. takut melurut masuk longkang tak ke haru??

jangan risau.. berat badan mama masih normal ye.. tak turun2 dah.. kemungkinan besar sudah bertukar isi n lemak2 itu menjadi otot (ayat penyedap ati) cukup le 10kg reduction after 5 months.. tak sanggup dah.. lagi2 time sejuk2 ni takde lemak2 yang nak dibakar.. ouch!

dah udah.. nak tau tips?? nanti cheq habar naaaaa

nota: - link untuk blog lain muncul semula.. huhuhuhu.. kecuali untuk yang tak ada rssfeed aje

14 ulasan:

Yen berkata...

oit...kawan kurus tu, caya la..aku ni kurus tp perut buncit la huhu..hudusss gila....

mast@work berkata...

yen, hihihi.. aku pun ade bunch lagi.. cuma bunch itu sudah kecik dari dulu le.. hihihihi

Iena berkata...

mmg sakit hati!!!
panas berasap... rembesen enzim jeles menular di seluruh tubuh dah ni kak mas!
tlg lag share!!! PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE... :)

mast@work berkata...

iena, muhehehehehe.. pueh ati ku.. dahle singgah blog mu penuh dgn entry makan sedap! saja je kan!

NadiahKhair berkata...

perghhhh.

terbakar zas zas nih.

bile cheq plak nak kuruih???

makan lalu je all the time.

tips. tips. tips. mau. mau. mau.

:D

Ealyie berkata...

Nyah..
jangan hang balik mesia nanti tinggai tulang ngan kulit je tau.. ihikks.. :p

jeles haku! :(

mast@work berkata...

nad,

hang bukan kuruih dari cheq ka? huhuhuhu.. tips kalu tunggu esok.. harini cheq nak study sat.. esok pagi ada ujian.. weeeee

mast@work berkata...

ely,

jadi kerangka, balik mesia aku tembun le balik.. akakkakaka

FAM berkata...

apakah kena duduk obersee baru blh kuruih? sila la perturun ilmumu itu.

Super-not-so-hot Mom berkata...

ala mast, aku tau, ko pakai tu jeans yg ade getah nyer kan? ko tarik getah tu sampai regang so that nampak ko lose weight banyak kan?kan?kan?(DENGKI!)

Queen berkata...

ha..saya pun boleh buat gitu..tapikatsuar hubby..muahahhahahahahhahahha..

kalau sendiri punye..button pun ala2 nak tercabut dengan perkadaran lemak tukan..heee

mast@work berkata...

fatin, tunggu sebentar ye.. ku tengah ulangkaji prektis belit lidah utk ujian esok.. akakak

jaja, ko jeles kan kan kaaaannn.. akakakkakaa.. kalau suar getah baik aku pakai suar pegnan.. akakakka

queen.. laki ku lagi haru.. kuruih dah jadinya.. suar dia pun leh buat gini..

Zety Zin berkata...

hang punya PB dah takleh pakai sebab longgar, mak punya PB dah takleh pakai sebab ketat sangat. Hahahahahaha.

Nak ke lemak2 sebagai persediaan musim sejuk nanti? Kalau nak meh amik lemak2 mak nih. Ekekeke.

Oyis berkata...

eii jelesnya! apsal kita x turun2 pon ni?? mast citer la camne nk buat, mmg tgh gelabah ni. klo nk tolak PB, habaq la brp :P