Jumaat, 29 Oktober 2010

tonight

malam ni kalau takde movie kat tv, mama dah siap2 download 3 movies.. hehehe

movie ni sebab tengah dok baca bukunya.. saja je kan? nnt mood spoil mula la komplen..


pastu movie ni sebab nak gelak2..


last but not least, nak tangkap leleh, layan movie ni..




semua kira movie lama la.. tapi layankan aje.. dahle esok seharian ditinggal dengan budak2.. papanya ada seminar sampai ke malam.. huhuhu.. harap2 plan esok dgn anak2 menjadi..

korang buat ape weekend ni? have a nice one kay..

6 ulasan:

^wirda^ berkata...

chuppp...donlod kat mana???

Zety Zin berkata...

haaa baru nak tanya soklan yang sama. ehehehehe.

mast@work berkata...

kat icefilms.. situ banyak movie

mama glam berkata...

aku pulun study utk PTK... uwaaaa!

mast@work berkata...

aweng, gambaremasu.. moga2 dapat aras 4 beb..

aNiS tHe BumbleBee berkata...

cool runnings tu kan,tgk 4-5 kali pon still boleh gelak guling2 lagi.keh3x!