Jumaat, 26 November 2010

boyak terkoyak.. huhuhu

lagi seminggu budak boyak ni umur setahun.. weeeee.. kejap je kan? pejam celik pejam celik..

insyaAllah.. mama akan buat birthday party kecik untuk budak kecik ni.. 5 family kat kyoto udah dijemput.. budak2 ada 10 orang aje.. senang sket la nak arrange activity..

mama plan nak bake birthday cake hari tu nanti.. harap2 menjadi..

dik, kamu nak hadiah ape? hehehehe

jap2, adik nak call ramai ni mama..

see me boyak.. auuwww

me budak nenen

oniichan sayang aidan..

dik, jangan la cepat sangat besar.. mama tak puas gomol kamu lagi.. hihihihi

4 ulasan:

Oyis berkata...

happy 1st bday aidan!!! sambut di jepun lg tu, kelasss... aunty dah nak masuk 30 thn pon belom sampai2 lg.

inah jeliterrr... berkata...

huhuhu...
besar dah aidan-kun...
rs mcm br semlm je bc psl entry ko nak bersalin mast...
utk aiman and aidan,
auntie inah yg sentiasa jeliterrr ni doakan aiman dan aidan mnjadi anak yg soleh, hormat org tua, dan jd pelapis harapan negara suatu ari nanti (patriotik x auntie inah?)...
nak kirim adiah...jauh sgt...
auntie inah kirim doa je ek...
cepat2...angkat tangan...aminkan...
Amin....

mast@work berkata...

tq aunty oyis n aunty inah..

mama glam berkata...

Hqppy b'day aidan syang! Semoga membesar jd anak soleh! Aminnnn...