Rabu, 17 November 2010

jess sim.pson auuuwww

sila nyanyi lagu these boots are made for walking ye.. muhehehehhe..

akhirnya hajat tercapai juga.. jadi la.. boots murah cap china.. hahahhahaha.. buat warmer kakiku..

peace no war bebeh

cantik kan pokok2 merah kat belakang tu.. autumn klimaks minggu2 ni.. pokok2 cantik sangat.. kaler ijau, kuning, merah, oren.. subhanallah.. tak pernah sangka nak dapat tengok..

weekend ni kami ada plan untuk pi masuk istana (buka 2 kali je setahun) dan piknik dgn kawan2 kat sekitar istana tu.. sebab time2 camni, orang kyoto akan keluar pi tgk pokok momiji..

ni daun momiji.. tp yang ni tak cukup merah laie..
pokok momiji ni ada kat kyoto aje.. takde kat tempat lain.. kata orang jepun le.. insyaAllah nanti bila mama amik gambar mama post kat blog ek..

btw, salam aidiladha.. sodih den haaaa

5 ulasan:

..:: WiRdA ::.. berkata...

wow anggun lah boot itu.. ok la tu nk bergaya sakan2 kat japan..lepas ni beli kaler merah..auw..haha

eh teringain jugak nk bergambar ngan pokok kaler oren tu..bila tah agaknye..T_T

salam aidiladha!

lia berkata...

teringin nak beli boot gak ritu tp... biler kala ntah nak pakai wakakkaa last2 x beli wpon da aim yg harga RM40.... sampai cni, nyesal x sudah hu3...

wancuyan berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
yatie chomeyl berkata...

klu gitu, leh lakami pi san apastu tumpang kat umah kak mas eh? hehehe

eh, tp momiji tu ada je kat sini kak

mast@work berkata...

yatie, boleh aje.. mai la

eh ye ke? maka ku ditipu oleh jiranku.. ahahahahhaa