Rabu, 8 Jun 2011

waahhh... ni makin canggih ni

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p


masa buka dashboard tadi, ada notification.. sekarang dah ada mobile view for blogger!!!! yeay!!! sebelum ni wordpress ngan blog2 yang pakai platform sendiri aje yang ada..

err, tapi ada ke orang yang view blog mama ni guna phone? kakakkakakka...

apa2 pun, no harm to activate..

sila la ek..

6 ulasan:

Wan Hashim berkata...

Terima kasih bagi tau cepat-cepat. sekarang ni ramai guna hp atau ipad je baca blog. Tak le berat sangat mobile version ni.

mast@work berkata...

prof,

betul tu.. tak lambat nak buka..

bgtau cepat benda bagus2.. ehehe

Oyis berkata...

naper x de yek?

TopsyTurvyMum berkata...

TQ Mas!
Akak tercari2 gak dulu sebab hubby yang bagitau senang nak view tru mobile phone. Skang baru boleh eh? Baguss!!

lizz berkata...

wah best2...saya sendiri pun tak penah buat lagi hehe

mast@work berkata...

oyis,

takde? ye ke? nape ek?

kak TTM,

kan kan kan? lagi senang dia x upload gajet banyak2..

lizz,

sila buat.. hehehe