Khamis, 16 Jun 2011

tengkorak kamu

* السلام عليکم *

こんにちは q(^_~)p

*I still remember vividly how did my lecturer (I really love her.. she's my friend now) scolded one of the boys during a final exam in 2001!! hahahha.. and accidently I teach the same subject as she is.. her look and voice was loud and fierce.. but she's actually a sweet person..

on another hand, I want to show you guys a gadget that I bought not so recently that I fond of..

massage ball
MASSAGE BALL

kenapa dia ada gambar tengkorak?? sebab nama dia SKULL MASSAGE BALL.. ada 2 jenis.. satu untuk scalp dan satu untuk skull.. gila kan? tp serius.. bila letak kat kepala.. terasa cam kena picit2 cucuk ooo.. mama selalu golek2kan bola ni kat bahu bila lenguh dan kat kepala bila sakit.. memang sedap!!!!

bukan sekadar ada bonjol2 tu.. tapi siap berat ok.. sekilo berat dia.. gila tak? haha.. papa tak suka bola ni.. dia kata sakit.. tapi mama memang suka..

siap simpan dalam beg pi lab lagi.. bila letih je urut..

4 ulasan:

Zety Zin berkata...

wahh best kalau dapat ni. letak dalam handbag. kot kalau lenguh2 ngadap pc kat opis tu boleh le bawak2 berurut kasi keluar angin :)

TopsyTurvyMum berkata...

Camni pun best! Sini ada satu yang vibrate punya, macam nak beli jerrr.

Rai berkata...

horror nya...hehehe..

mast@work berkata...

zety,

owh, aku mmg bubuh dalam handbag dan bawa ke hulu hilir.. hehe

kak TTM,

yg vibrate pun ada.. macam2.. kalo tgk kerusi urut dia lagi aaaaaaa

rai,

horror tp sedap.. hehe