Isnin, 27 Jun 2011

la la weekend

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p

Semalam kami teman papa yang busy study.. harini papa ada progress presentation.. good luck papa.. papa boleh!! mama tau..

Rutin hari ahad sekarang ni pagi2 adalah tengok ultraman.. haiyoo.. aidan yang paling minat sebenarnya.. habis semua benda dia fire.. termasuk kucing jiran, keretapi, burung, rama2.. hahaha... dia siap buat bunyi tssskkkk *cam fire tu -->> tunggu masa mak ko mesti upload video ok..

test
bila ultraman lawan dia pun sibuk aa cenggitu

test
bajet ultraman.. tapi tu topeng kamen rider la sayang

siang semalam masing2 mandi sampai 2 kali.. punya panas dan melekit.. mama kata kat papa, tak kira, petang kena keluar juga.. amik angin.. mujur papa pun dah letih.. maka kami naik basikal.. dan lajak sampai pi makan parfait..

HAHAHAHHA..

aiskrim juga ku mahukan masa panas2 camni..

test
aksi dua beradik


test
hepppp.. aiman curik eskrem mama.. heeppp
dah udah..

sambung kerja balik..

7 ulasan:

mama maman berkata...

keh..keh.. cumil pakai topeng..:)

lia berkata...

kak... meriah nyer eskemmmm tu...

c Amsyar pon baru jatoh chenta dgn ultraman...

mast@work berkata...

mama maman,

kalo besar nanti naughty, mak dia modalkan gambar ni la, hehe

lia,

jenuh layan.. tak boleh tgk ultraman la awak lepas ni..

wancuyan berkata...

muka aiman tu kenapa ada belak2 kakyong? hujung tahun ni balik mesia?

アヌム ちゃん berkata...

ada ye cite otromen hari ahad..takpenah tertengok pulak..hihi..kalau tak boleh join same.heeee

Oyis berkata...

wow gempaq nya eskrem hihi!

mast@work berkata...

wancu,

muka berbelak2.. panas dia pi basuh muka.. tu yg jadi lagu tu..

anum,

otomen mesia tu.. hahahah.. tv2..

oyis,

sedaappp.. mcm2 fesyen ngan saiz ada..