Jumaat, 10 Jun 2011

is it me or him?

* السلام عليکم *

 こんにちは q(^_~)p

today mark the first school trip for my little Aiman.. Mak dia excited tak yah citer la.. sebenarnya bukan first time aiman keluar jalan2 dengan classmate dia..

cuma kali ni dia pi jauh sikit

sampai kena naik bas..

harini Aiman pergi zoo Kyoto..

harap Aiman happy harini..

mama tak sabar nak balik jumpa aiman dengar aiman citer..

mak dia nyorok jauh tak kasi anak nampak.. hehe

4 ulasan:

lydzar berkata...

seronoknya tengok aktiviti sekolah anak2..saya pon tak sabar nk tengok sukan tadika anak next year :)

lia berkata...

nak jadikan Amsyar anak angkat x? saya suka tgk dak jepun nyer cara belajar, boleh tumpangkan Amsyar? tp sy nak tumpang sekali sbb x ley jauh2 dgn Amsyar he3...

Oyis berkata...

harus la emaknya gedebor lebih. camne trip dia? mesti excited kan dia bercerita

mast@work berkata...

iydzar,

betul tu.. mmg excited.. hehe

lia,

boleh2.. tp nnt mak dia xleh tidoq camne? hahahha

oyis,

alhamdulillah.. dia nampak happy..