Jumaat, 17 Jun 2011

Ngidam

Harini mama kat library aje.. Sebab, tak larat nak travel p campus mama.. Dan juga sebab teringin nak makan beriani.. Lama dah tak pekena beriani raju tu..

Tapi sebelum p makan sedap, kena pulun study untuk 2 jam 1/2.. Baru leh reward diri makan sedap kan? (sadis betul.. Org len reward diri dgn shopping.. Huhuhu)



First try kopi ni.. Sedap gak bg mama yg bukan peminat kopi ni.. Sekali minum rasa semua sel badan terjaga.. Hahahha


- Ipong yang berjasa untuk entri ini

8 ulasan:

lia berkata...

wahhhhhh akak da wat sy ngidam..... sy dok pulun kopi ni spnjng kat sana dulu.... mmg sedap + sy sukak kopi...

biler mau balik? nk kirim kopi ni he3....

Lin Ghazale berkata...

nama pon kopi fire weh. harus lah terjaga semua sel

アヌム ちゃん berkata...

best la kalau dekat2 rumah boleh g makan beriani sedap..huhu..

chekna @ mama ziyad berkata...

pulun study tu.. jgn xpulun...

Oyis berkata...

ngidam ada isi ke tu hihih..

mast@work berkata...

lia,

yang ni nama je manis, tp still kak mas rasa weng lepas minum.. pekat bebenor..

lin,

tau xpa..

anum,

huwaaaa.. tadi xdak beriani.. hhuwaaaa

chekna,

okk.. hehehhe

oyis,

amppuuunnnnnn... ish2 idak2.. hehe

Rai berkata...

tringat susu cokelat van houten.. waa..

mast@work berkata...

rai,

aaaaa.. tu feveret kami tu