Jumaat, 24 Jun 2011

cap arnab

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p


orang lain kalau nak tayang hasil2 belian mesti tayang cap kuda berlari la, kuda polo la, kuda tertonggeng la.. takpe2.. mama memang tau dah tak mampu nak belikan untuk anak2 mama.. tak mampu satu, tak sanggup pun ye gak.. pakai 3 4 kali pastu dah sempit baju depa.. hoho..

cap ayam pun mahal gak (le coq) hahaha.. jadi kita pakai cap arnab.. hahaha..

google - nishimatsuya


kedai ni sebenarnya jual barang2 murah2 terutamanya baju budak2.. kualiti dia boleh la untuk pakaian hari2.. tak ralat la nak membeli sebab memang murah2.. tadi siap ada sale lagi.. alalalalallalala...

nak tau berapa banyak yang mama meroyan tadi?

huhuhu


DSC_0370

masing2 4 helai t-shirt, 3 helai seluar.. hahahaa.. pueh ati den!

nak tau berapa harga sehelai t-shirt tu??

DSC_0371

lepas sale tinggal 179yen!!!! nilai dia serupa RM1.79 laaa.. kalo convert duit mesia harga dia masih RM7 - RM8.. haaaa... mana nak dapek nyaaahhhh..

layankan aje le..

ni belum lg kena beli brg2 untuk budak2 tu swimming lagi... huhuhu.. tunggu la yang tu.. tunggu sampai cikgu dia keluar notis kata nak start swimming baru beli le..

okk.. nak layan ML final..

daaaaa

3 ulasan:

...me... berkata...

mas..syida pun suke baju2 cap arnab ni..kawaii..:)

Ira berkata...

Baju2 dia ikut musim ke?

mast@work berkata...

syida,

kan? kawaii n murah..

ira,

a ah.. ikut musim.. jenuh membeli setiap kali tukar musim.. huhuhu