Isnin, 13 Jun 2011

sebelum menjadi lemau

* السلام عليکم * 

 こんにちは q(^_~)p

I was not build to stay up late.. rasanya kawan2 dari zaman sekolah ke zaman uni semua kenal mama.. mama memang kantoi kalau stay up malam.. hahaha..

Semalam mama stay up sampai pukul 3 lebih.. menunggu subuh yang masuk pukul 2.50, sahur dan buat kerja.. kalau tidur dulu bangun kemudian alamatnya ke laut lah subuh ku itu.. tapi bila tidur lambat, haa.. ini le jadi.. kepala weng! 

Sebelum menjadi lebih weng, mama nak update blog kejap..

Dua weekend lepas, mama lepak dengan anak2 dan adik2 ditepi sungai.. unplanned sebenarnya.. sekadar berehat2 di petang ahad.. kesian pada anak2 dan mak bapak anak2 yang dah mati kutu dalam rumah..

Mujur cuaca mengizinkan..

Kami makan aiskrim, mama buat donut yang tak berapa menjadi dan makan keropok yang digoreng adik2.. hahaha..

Sebelah seat kami siap ada beberapa orang jepun yang sibuk berlatih tap dance..

Aman dan tenang..

me and friends
Kami

curious

Main bubbles

my boys

Brothers

3 bears

The Men

my big boy

Anak bujang

my little boy

The cheeky little one

12 ulasan:

Rai berkata...

semacam satu pemandangan yang pernah dilihat di unga (kashiwa, chiba) rindunya zaman itu..

lia berkata...

ni sy suka bc blog akak nih..... mana2 pon boleh piknik...

kat cni, balik2 kena pk pantai @ waterfall.... kot nak piknik tepi sungai kat umah, mmg hadap sampah la hu3....

lizz berkata...

wah bestnyer main bubbles...anak saya suka sangat main bubbles kalau main ni habis semua baju basah..

mast@work berkata...

rai,

mai la jepun balik cuti2.. kan? tenang je kat tepi sungai tu

lia,

akak ni pesen lanyak je.. tengok agak2 ada org sikit terus lepak buat cam rumah sendiri.. haha

lizz,

mmg basah pun baju depa.. sebelum tu dahle makan aiskrim.. hehe

アヌム ちゃん berkata...

wah bestnyaa sambil2 berkelah bersantai gitu~huhu

mast@work berkata...

anuma chan,

tu la.. sekali2 kena amik angin kat luar kan.. kang lama2 dalam rumah jadi mengong.. hahaha

KiMoira berkata...

aiyo best nya! bersihnya airrrr

mast@work berkata...

mira,

air dia bersih sbb depa ada river management.. kerajaan kita kalo nak kuar duit lebih kat sini sure org ngamuk2.. hahahaa

Hanis MY berkata...

waaa dah lama nk g sini tau sbb sngt cantik! nk juga posim atas batu cm hero akak tu hehe i loike

mast@work berkata...

hanis,

kat batu2 tu ramai yang suka lepak.. asal dapat kosong je mesti terjah..

kalo mai sini habaq kak mas.. boleh juga kita jumpa

ishahannah berkata...

samalah kak mas..leen pn lemau kalau kene stay up..memang sejak belajar lagi..hahaha

mast@work berkata...

lin,

high 5!! hahaha