Jumaat, 3 Jun 2011

plan yang mungkin jadi mungkin tidak

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p

entry kali ni memang untuk makluman incik suami dan partner in-crime yang sudah diberitahu..

harap maklum..

ku ngidam pegi sini..


google picture


nak jugak, nak jugak.. tak kira tak kira <<-- sambung ayat.. jangan monyet jangan!

mari kumpul duit.. tak shopping pun tak apa..

janji dapat pergi jalan tengok tempat orang.. masuk muzium, bangunan2 cantik.. jadilah.. nak merasa tengok budaya orang lain, nak merasa tengok tempat tinggal orang lain..

kita kumpul duit ye.. sekarang taknak boros.. kumpul duit betul2, kita bawa anak2 jalan2..

nota: ni tours yang dapat good feedback dari tripadvisor --- SINI



sementara umur masih muda dan masih sihat.. JOM!!!!

8 ulasan:

Hanis MY berkata...

bestnya kakkk semoga menjadi kenyataan, nak ituttt...oleh itu tiba2 je rasa nak berjimat cermat, mulai mlm ni mkn megi haha... over acting betul!

mast@work berkata...

hanis,

hahahaha.. kak mas makan biskut aje siang.. HAHAHHAHAHa.. frugal... hahahahaha

Azhariah Zuber berkata...

mmg kena gak bercuti setahun sekali sekurangnya..lepas stress, bagi keseronokkan kat anak2....well kita pun enjoy

...me... berkata...

hukhuk..sgt best..mane tau satu ari jd kenyataan..

mast@work berkata...

aza,

tu la.. kesian anak2 aku.. lately pi nursery, balik nursery.. hujung minggu kat rumah.. aku sendiri pun letih.. huhu

syida..

tu la.. naaakkk sangaatttt

fanor berkata...

hohohohohohoo.....

mast@work berkata...

fano,

plan aje.. jadi idak tu belakang kira ek.. hahaha

_mmm_ berkata...

wancu????
"i want to find love in new york" macam jennifer hudson cakap kat SJP dalam Sex and the city..

x boleh ke ma?