Khamis, 9 Jun 2011

sambung citer tak habis

* السلام عليکم * 


 こんにちは q(^_~)p

bersambung citer tak habis semalam....

sebelum masuk jumpa sensei hari selasa kemarin, ya Allah, tidur, rehat semua tak cukup.. sabar aje le.. itu pun tak siap jugak coding tu.. buat sikit jalan, tambah lagi stuck..

tak keruan dibuatnya..

gini la rupo den selasa kemarin
dah tu siap ada seminar sebelum tu.. dapat jumpa sv n cosv pun dah pukul 6.15pm gitu.. adeh deh deh..

sepanjang hampir sejam setengah, berikut adalah conclusion mama

  • lega --- >> sebab dah siap bincang detail chapter untuk thesis.. halatuju dah ada
  • tak berapa nak lega -->> minggu depan 16hb cosv takdak untuk 2 minggu -- bunyi cam lega kan? tapi........ dia suruh fahamkan coding yang dia bagi tu sebelum dia fly! tsk tsk!!
  • lagi tak berapa nak lega -->> sv warning, buat betul2.. kena betul2 focus.. ayat tak boleh tahan "selain dari jaga anak, you kena study" HAHAHAHAHA
  • rasa macam nak pengsan -->> sensei dah suruh start tulis chapter 1, kumpul dan compile literature --- GULP!! *____*
  • rasa macam nak mati --->> mesti siap sampai chapter 5 hujung tahun ni!!! aaarrrggghhh!!!
  • lagi rasa dua kali nak mati --->> mesti buat 2 paper dalam tahun ni.. HUWAAAAAAAA


so.. bye2 untuk semua cuti2 yang diplan (kecuali time abah n makcik dtg nov ni, yang tu tak kira!!!), bye2 malaysia (konpem tak balik la ni) dan bye2 semua plan untuk berjimba2 time summer holiday!!

7 ulasan:

lia berkata...

kak mas, sy nak kena wat 3 paper tahun ni... tolong saya boleh? alaaaa total 5 paper jer pon, apa la sangat he3....

* saya tipu saya kena buat paper ;p

Nurzairul Isma berkata...

gudluck mast!

mast@work berkata...

lia,

cis cis. hahahahahahha..5?? huwaaa... berguling la kak mas..

isma,

tq.. :)

aNiS tHe BumbleBee berkata...

wahh..kerja kerasss!!

goodluck weh...xpe..berakit2 ke hulu..berjimba2 kendian...hihihi!

mast@work berkata...

anis,


tq beb.. harap2 la dapat berjimba2 kemudian hari tu.. hehehe

NadiahKhair berkata...

oh god, but at least halatuju dah ade weh.. aku nih masih terbangak2. takut ade..sedih ade..tak tahu dah nak express cer mana aku nih. tsssskkk!

mast@work berkata...

nad,

sila bertabah.. aku memahami..

ada pro n cons.. kalo jadi cam aku pun ko akan jadi gelabah.. slow n steady.. moga kejayaan milik kita..

*thumbs up!! hahahaha