Rabu, 22 Jun 2011

Misi yang tidak mustahil

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p


Semalam borak2 dengan geng twitter pasal puasa. Harini mama tak puasa. Esok sambung balik.. Kawan2 yang pukul habis untuk puasa harini, selamat berpuasa. Kenapa mama tak puasa harini?

Sebabnya ada misi yang perlu diselesaikan. Lepas tu kelas seperti biasa.. Harini kan Madness Wednesday. Harus bertabah!

Pagi ni nak menghadap sorang senior yang willing tengok program mama.. Alhamdulillah.. Allah tunjukkan jalan untuk memudahkan kerja mama. Lega sangat2..

Separuh hari akan menghadap dia aje.. tengahari harini nak lunch dengan papa. Nak makan kebab dengan aiskrim.. hehe.. petang ada 2 kelas.. dekat pukul 7 baru boleh ambil anak2.. huhu.. bersabar aje le..

owh, meh tukar citer..

korang tengok ke citer ni?

google - My Princess
citer dia comel laaaaa... untuk perhatian, puan syida.. hahahahhaha --->> saja je kan? mas tau syida baca entry ni.. hahahaha

6 ulasan:

lia berkata...

sy tgk tp belum abes... internet kat opis, so bajet2 la nak tgk masa lunch hour jer....

アヌム ちゃん berkata...

waa bestlaa ade jual kebab..nk jugakk..huhu

Azhariah Zuber berkata...

ce tunjuk gambar kebab tu mast..sama tak ngan malaysia

Oyis berkata...

kita pon tgh sakan ganti posa. silap besar lah, dah summer :P

ps: hari ni hari terpanjang di UK.

mast@work berkata...

lia,

hepppp... tgk kat ofis.. heepppp

anum,

mujur ada.. melepas gian la kalo nak makan daging kat dai.. haha

aza,

kebab dia biasa2 je.. nnt bila ingat aku snap gambar

oyis,

tu aa.. tp mas mmg x boleh buat awal sbb masih fully BF aidan sblm ni.. ni yang baru nak kayuh ni..

...me... berkata...

mas..syida bace post ni..ngeh2 akan ku cari citer ini..:) InsyaAllah kalu ade mase free nant syida layan...;)