Isnin, 13 Jun 2011

effort yang tak boleh tahan

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p


tunggu kalau orang upload aje le nanti baru boleh tengok..

tapi, mama rasa budak2 ni punya effort memang terbaik la..

ayat yang paling last sekali "hang abang long ka, abang ngah ka, belah kodiang aku yang pegang!" ahahahha




tq untuk kawan mama yang share video ni

7 ulasan:

aNiS tHe BumbleBee berkata...

bahahahha!!!

lama xtgk cita along kucing tu.

tu lah.kena tunggu org upload dulu baru bley tgk.ngehehehe!tp dgr kata kl gangster xmasuk astro 1st.adoyyaii..lambat lagi la jawabnya..

アヌム ちゃん berkata...

Salam.

KL hamster? haha..kelakar pulak nama..eh ni budak2 ni edit video sendiri ke.mmg ade kt pwagam nnt ke?kompius2..huhu..tp nice video la..

boleh panggil kak mas kan..salam kenal :)

mast@work berkata...

anis,

hahaha.. lawak kan? beria2 depa buat..

anumachan,

salam,.. boleh aje.. ni budak2 buat video serupa trailer KL gangster.. tp versi lawak le..

InaAchik berkata...

hahahhahahahahhahahahhahahaaaaa...
gelak smp nak kluar usus!
nanges syamsul yusuf kalu tgk ni.

mast@work berkata...

ina,

tu le pasal.. kak mas pun gelak tak ingat punya

Hanis MY berkata...

pestaim dgr ni ahaha lawak la... thanks for sharing sis

mast@work berkata...

hanis,

no problemo