Khamis, 8 April 2010

*chkit chkit

konon bunyi kamera henpon mama masa klik2 le..

semalam mama bersemangat sangat2..

sebabnye..

lepas dah 2 tahun (pergh, lama giler!!) mama tak kemas rak buku mama, akhirnya siap juga semalam..

itupun sebab ada bawak buku2 dari rumah masa pindah haritu.. dah macam tempat kucing beranak dah bilik mama ni.. so, semalam berjaya sort out apa2 buku yang kurang dipakai dan kemaskan meja.. kasi upkan sikit semangat!

ok.. kasi preview lepas kemas..



yeay! ada ruang lagi untuk beli buku.. ahahahahaha.. ruang stok makanan pun ade gak tu..

dan yang best lagi, ada gadget baru untuk kerja..











weeeee...





ok, sila rajin kerja berblog lagi lepas ni ye mastur! huhuhu.. naik KPI aku ni tahun ni (berangan sat)


cik PC baru (tu pun baru tukau! 19inch noks!) dah ade kawan baru.. cik vaio..


next in my office list - new shelf! nampak tak fail2 berselerak kat belakang tu?


pekerja berdedikasi,

3 ulasan:

Ealyie berkata...

aku bukan nampak fail je nok, tuuuuu dia paperbag Ariani terselit nun dok celah2 tu..ahahahaha..;p

mast@work berkata...

ely, cis! terang sungguh bijik mata hang tu ye!

Yen berkata...

mas, pc hang tu buka page apa ..aku nampak mcm fb ja hehe