Jumaat, 9 April 2010

review takdak royalti - best betul..

.. cerita ni.. semalam sempat kami 4 beranak pi tengok cerita ni.. overall, memang best sangat2.. rasanya under-estimate la cerita ni punya advert.. kalau alice aritu bukan main lagi ad merata2..
tapi cerita sekadar boleh la tahan.. cerita ni memang best.. sesuai sangat bawa anak2 cam besar2 aiman.. aiman enjoy dari mula cerita sampai habis.. yang lagi best, adik pun layan baring atas papa tengok movie..

mama suka watak toothless dengan hiccup tu.. memang padan karekter dia.. jalan cerita dia ringan, tapi takde rasa terkilan bila cerita tu habis.. mama memang suka cerita2 happy ending gini.. takmo aku nengok citer sedih2.. kang nangis sapa susah? huhuhu.. papa jugak.. makan hari oo teringat2..

kalau korang tak nengok lagi, pi tengok tau.. gerenti best!



review takdak royalti

2 ulasan:

Queen berkata...

setuju..saya hampir tertidur tgk alice in wonderland...terbuka mata bila tgk aksi johny dep jela....lain tu so-so je..

mengenangkan clash of the titans dah habis tiket je..kalau dak balik tgn kosong lagi tak best..

mast@work berkata...

queen. memang pun.. nasib saya tgk 3D.. kalau idak takde mendenye..