Isnin, 12 April 2010

lepak-lepak

weekend lepas adalah heaven! mari mama start recap balik.. jumaat petang mama n papa ke pcfair.. papa mencari harddisk dan mama cari beg (ahahaha.. tah apa2 je) untuk bubuh lappy baru.. hihihi..

janji asalnya nak jalan2 kat pcfair dengan isma n clan, tapi tak tercapai.. kami tak jumpa kat pisa walaupun masing2 dah sampai.. kebenda la ko merepek mama oi.. isma, nanti janji lain ek..

lebih kurang pukul 5 kami zasss balik rumah.. sebabnya, ada agenda kat rumah..

ni idea dira la ni.. nak lepak2..

konon plan asal dia nak masak spagetti kat rumah dia n makan kat rumah mama.. sekali rumah dia takdak air... huhuhuhu.. terus masak kat rumah mama aje la..

baik punya dira kesayangan mama ni, dia siap ajak lagi reen n clan, munah n miah.. perghhh.. dah jadi mini gathering batch kami kat utara dah ni.. ahahahha.. kami tak ramai geng kat sini.. so agak close-knit juga kami kat sini.. selalu update masing2.. lagi2 bila rumah masing2 dah dekat.. bagai jiran ko!

reen 'bakar' sate kat rumah, munah buat agar2, miah (eh, asal ko tak bawa apa2 dari sik ye?), dira masak spagetti, mama order aje dominos.. ahahahha.. ngelat! best seh kat sini dah boleh order dominos!!! mama sukeeeee...

malam tu borak sampai pukul 11 lebih tu.. dira n miah siap tidur kat rumah mama lagi (best la.. lenkali kita buat gitu lagi ek)

sabtu mama n papa lepak rumah pasang2 n gantung2 hadiah isma, rack kat toilet.. ahad papa pasang rack kat dapur.. huhuhu. bagus pa.. efisien!

entry ni juga mama nak ucap terima kasih pada semua yang sudi jenguk rumah kami, kasi present, dan sebagainya..

to list a few:

  1. MIL dan SIL - tq sebab bantu kami kemas2 pindah haritu
  2. isma n clan - tq singgah dan tq hadiah korang tu dah selamat digantung.. kalau free mai tau..
  3. dira, reen n clan, miah, munah - sila singgah dan buat cam rumah sendiri ok.. dira, hadiah candle stand hang tu aku dah pasang siap candlenye..
  4. kak im dan abg nizam - terjahan mu memang berkesan! aaahhaha
  5. Dr fauziah, abg amy - tq untuk buah pelam spesel dari arau tu ye..
hujung minggu ni babah n makcik pula mai sini.. wancu nana?? bila mau datang?? sila bawa hadiah ok!! wajibulghunnah!

ok.. layan gambar kejap..


reen memang rajin masak untuk areefa.. aiman sibuk ngendeng!

daddy day care.. hahaha.. jejaka2 ni jaga anak2 masa kami dok bergossip! huhuhuhu


ikut putaran jam - aunty dira (tukang masak spegetti), teacher miah (thihihi *evil laugh), aiman sibuk and auntie reen (tokay sate!) - weh, gambar nana takdak laaaa... mampuih kena bising kang!

4 ulasan:

Nurzairul Isma berkata...

same2..insya allah klu kami kesana, kami singgah yer rumah korg.. dah dekat dh tu.. hehe..

alfa juliet berkata...

tak tau apsal..tapi bila ko snap gamba makanan memang menggiurkan

dee@dira berkata...

best..best.. nanti lepak lagi.. huhuhu

mast@work berkata...

isma, sila eh sila..

aza, ko tu pembawakan.. huhuhuhu

dira, homestay gitu beb..