Rabu, 7 April 2010

tagging lagi

tag ni aza yang bagi.. layankan aje.. tengah free sikit je mula la tangan gatai..

so, pagi2 bila mama masuk pejabat.. mula2 mama check inbox incredi.mail.. lepas tu, mama buka internet.. laman pertama yang keluar adalah ini..


korang try guna igoogle ni.. memang best.. boleh customize page lagi.. kalau sesiapa ada gmail account confirm boleh buat punya.. try klik kat ikon belah kanan atas dalam ruang google tu.. pastu leh la bege-bege..

senang sebab email semua pop-up sekali.. boleh ala2 view gitu..

pastu, biasalah.. dah check 2 2 email, mama buka blog mama la..



pastu singgah kat blog2 faveret yang sudah diupdate..

lepas tu..


fesbuk dong!

ok.. mama tempek 3 aje..

kepada yang berikut, sila continue tag ni.. saja je nak tengok korang buat apa bila buka internet..

  1. ely
  2. kak zufa m-i-o
  3. kak non vogue
  4. zetyzin
  5. syamamadhea - saje je.. aku tau hang ni confirm tengah mati kutu pantang kan..
lepas ni biar tag ni beranak lagi..

dah2, kalau dah tengok buat tau!

huhuhu


6 ulasan:

Ealyie berkata...

ahak ahak.. sungguh takde keje aku carik keje kan..kan.. ;p

okies Boss, akan disiapin!!

alfa juliet berkata...

tq mast jawab jugak tag...muah muah

knv berkata...

wuiii.. bahaya nih! kang terbongkar lak rahsia akak dok stalking orang! muahahahahah!

mamaDhea berkata...

ekekeke.. ko sesungguhnya sahabat yg memahami.. nanti mak buat okie! ;)

m-i-o berkata...

aiseh. tag ala IT ni yang buat ahkak lomah lutut! nanti ahkak akan menggigihkan diri ya noks?

mast@work berkata...

ely, biasa la.. mencari kerja gitu.. KPI, KPI..

aza, siap bos!

knv, ahahahha.. stalking online tu biasa la.. berjemaah gitu.. saya pun sama..

sya, macam tak biasa je kan..

kak zufa, bila terluang sila-silakan ek..