Jumaat, 2 April 2010

Edisi rumah lagi

Tadi meja makan dan almari dah sampai.. Huhuhu.. Takleh makan atas lantai dah.. Ahahaha

7 ulasan:

m-i-o berkata...

perghhh. ini macam ada ura2 nk buat english style je karer putih2 ni :P klo kuah kari tumpah ni, mau menanges meraung ni. kahkahkah!

hmmm. 4 org je bleh duk kat meja makan? mast tak bagi ahkak datang makan malam ke mast? kedekkkk....!

gurau2 aje ok :P

*PEACE!

_mmm_ berkata...

kuda biru!!! hahaha

mast@work berkata...

kak zufa, kat kedai perabot tu set putih ni yang murah.. tema inggeris? pergh, jauh lagi tuuuu.. ini tema simple dimple.. ahahahha..

kami pun 2 orang je.. muat aih.. aiman ada kerusi lain.. ahahaha.. kalau tak cukup kerusi plastik pun ade..

lepaih ni nak kena cari table runner la.. alasan membeli lagi..

nana, kuda biru tu idaman ramai tau..

alfa juliet berkata...

cukup ke 4 seat jeh tu..hehehehe..

mast@work berkata...

aza, mula2 beb.. kang kalu terus beli besar2 ralat pulak nak tukar..

Ealyie berkata...

aiman ada kuda biru, iris ada kuda rotan!! ahahaha..

mast, cantek lorr meja makan mu, aku pon masih guna 4 seater jugakk.. ahakss.. ;p

mast@work berkata...

ely, kuda biru tu idaman ramai oo.. makcik2 aiman dok tunggang je, mama papa aiman dok letak kaki atas kuda tu..

meja makan sempoi je.. kata anak 2, pakai le 4 seater dulu gitu..