Jumaat, 16 April 2010

terasa aku bedah - updated.. thihiihi

anis, aku ngaku aku salah satu antaranya.. huhuhuhu

got this from anis email.. LOL!

The 9 Most Annoying Types Of People On Facebook

Here are 9 of the most annoying types of people you will find on Facebook.















8 ulasan:

CY4.0 berkata...

boleh tak, satu gambar pun tak kuar? adakah ini C&P straight dari email? heee..

Zety Zin berkata...

haah. tak nampak gambo nya mast.

mast@work berkata...

lerrr.. semalam kluar gambonye.. harini tak kuor pulak.. sorry.. nnt try balik..

Ayu Ikhwani berkata...

Ahahaha.. akak suke! Terase jugak esp tang photo tagger tuh hahah

knv berkata...

kahkahkah! nice one! errr... ni ada tak kat fb? teringin akak nak post kat status hahahah!

:D

jaja berkata...

hahaha...nice one!aku ade kawan,The Filterless Type. "Thinking what to do" pun dia nak shout out.Bengong!

Anis berkata...

releks la mast...anis pun ada title klu ikut list nih.. THE EVENT COORDINATOR.. hahaha

mast@work berkata...

aku ingat aku sorang je terasa.. kakkakka