Jumaat, 23 April 2010

servis body

semalam mama sebenarnya plan nak pi urut2 badan yang sengal2 ni.. dah terbelit2 urat kat bahu lenguh pasal dok bf baring.. alasannnnnnn..

fikir punya fikir nak ke mana (salah satu ide aster spring kat klcc tu) mama teringat jua punya cerita pasal thai odyssey... sms le ngan cik puan sorang tu dia suggest pi sunway giza.. alahai, jauh le pulak deknon.. mama kat tengah KL..
lepas godak2 dalam internet , rupanya thai odyssey ni ade banyak.. dan memikir nak tempuh jem bagai mama settle for bangsar village punya outlet..

mama ambil aromatherapy thai massange.. 90mins.. pakai relax oil (lavender rasanya).. mama dah suffer sakit bahu lama dah.. outcome? PUAS HATI OK!!! memang syok sangat2.. tukang urut dia memang mantap! pandai dia cari urat2 belit..

jua, makasih pada mu ok.. mama rekemen le kat korang.. memang berbaloi.. tak mahal sangat tapi servis dia best.. kat bangsar village tu pun tak ramai..
petang ni bawak MIL pula.. kesian dia ngadu sakit2 badan.. lak tu melayan aiman seminggu.. kira present untuk nenek le.. thihihihi..

*menantu bodek baikkkkkkk punya.. kakakkaka

price list dia.. klik pada gambar ok (gambar dari website thai odyssey)

5 ulasan:

jua berkata...

i ketagih thai massage. lepas berurut tu, ya Allah nikmatnya.

mast@work berkata...

jua, i dah plan utk next visit lg.. ahaha

alfa juliet berkata...

berurut memang nikmat la..mesti susu ko makin banyak lepas urut

Liyana berkata...

aduyai, berurut? leh tak saya ni geli geleman kalau ngurut, huhu
mmg takleh aa, mau keluar segala silat gayung ke silat ape karang.
mmg ler tak pernah berurut seumur idup. padahal anak dah 2. tp tak ngurut gak

mast@work berkata...

aza, aku urut tu banyak dia stress kat belakang aje.. kat depan dia x sentuh pun..

liyana, hehe.. kalau geli2 memang susah le kan? camne le gitu ek?