Jumaat, 23 April 2010

penangan bukumuka

masa mula2 setup account facebook, mama main taram aje accept semua kawan2.. dari kawan sekolah rendah membawa ke uni, jiran, family dan sesiapa sahaja termasuk student..

la ni menyesal udah.. lagipun tak boleh nak mengeluarkan komen2 yang tidak sesuei gitu.. akhirnya nampak jugalah perangai busuk mama ok.. lagi2 bila nak melaser sedas dua..

sekarang mama tidak gusar.. ku sudah screen senarai kawan2.. yang mana rasa tak sesuai tu ku delete..

ni pun dok berkira2 lagi nak delete kawan2 yang kurang rapat.. tapi nanti kata tak bersosial pula.. camne ek?

korang add camne? main add aje ke?

8 ulasan:

Ms Lola berkata...

set a special profile utk org2 yg 'tak rapat'.

knv berkata...

banyak delete dah. yang tak sebulu ketiak tu tak kuasa teman nak friend. hahahah!

Ealyie berkata...

ahahahaha..
aku pon pilih bulu jugak nyah mcm Kak Non.. :p

CaMaRPuTiH berkata...

fb tuk kawan2 jek.. tu pun yg dikenali.


haii... assalamualaikum... salam kenal. :)

mast@work berkata...

ML, leh ye buat camtu.. kena buat le satu.. senang sikit kan?

kak non, ely, seriau kena label la.. orang2 kita kan suka melabel..

cik camar, betul untuk kawan, yang kenal tu satu, yang rapat tu satu.. salam.. :)

Nurzairul Isma berkata...

kite add yg kenal je.. memula dulu add la semua.. la ni.. idak le..

MN berkata...

saya tak add sesuka hati...and ada settings yg tertentu utk org2 tertentu. :)

Zety Zin berkata...

aku pon baru terkial-kial nak filter balik list nih. haih.