Khamis, 15 April 2010

apa kes?

pernah tak korang kena situasi yang mana korang minta bantuan seseorang untuk bertanyakan sesuatu kepada pihak ketiga, kemudian orang tu berbual dengan pihak ketiga dengan merujuk anda sebagai kes si polan? grrrr.. menyampah pun ade ok.. as if mama tak exist depan dia bila dia berbincang tu..

rasa macam pesalah pun ade..

lagi satu, kenapa bila kita minta bantuan seseorang, dan dia lambat ambil tindakan menyebabkan kita terpaksa buat follow-up kita akan dikecam sebagai "asyik2 dia ni aje?"

siap ade cakap depan aku "mas, nama you dah femes dah kat atas tu.. asyik2 you aje"

CIS!@@##$!@!!

2 ulasan:

alfa juliet berkata...

menyampah lah org gitu

mast@work berkata...

aza, tau xpe..