Sabtu, 24 April 2010

rasa nak sepuk aje

kat ofis biasa la kita ada emel official kan? dah tentunya emel tu patut ada penapis 7 lapis dari virus, spam tak tok nenek yang tak diingini kan? especially bila ada tembok api *firewall atau spyware yang canggih2 sampaikan nak tengok blog diyanazman pun kena bar sebab diklasifikasikan sebagai virus threat.. adoyai

tapi yang buat mama rasa nak sepuk tu sebabnya, punya la banyak emel viag.ra, ubat sex dan seangkatannya la dialamatkan ke alluser campus! tak ke ngok?? bengang ok! penuh mailbox aku.. kalau tukar jadi spam pun dia masih kebal.. cemane la..

mama syak, pasti ada malaun yang layan xxx ni dan godam server kampus? siapa? fikir2kan.. hampeh!

2 ulasan:

KV berkata...

haha..ada jugak yg terlepas tuh.

alfa juliet berkata...

sapa ler layan kat opis tu