Khamis, 17 Mac 2011

Really have to share this

Owh, the person who did this video is definitely a genius!! Moga semua orang memahami.. terutama sekali yang kata 'green technology' tu.. ooppssss

semalam mama tgk berita tv1, aiyoooo.. siap ada sound effect.. mana tak orang jadi panik.. tolongla.. jangan takut2kan orang please..

after all, lepas korang tengok video ni, dia siap ucap terima kasih untuk orang yang bersusah payah menempuh dugaan membaiki powerplant tu.. orang tau!! bukan robot!! so, appreciate lebih sikit ye..





ini cara betul nak educate orang.. bukan sensasikan cerita


مماما أيمان

4 ulasan:

yatie chomeyl berkata...

sangat senang utk faham..thanks akak. nti nak share jugak lah ye

mast@work berkata...

sila2.. kawaii video ni.. sound effects dia pun comei sangat

Wan Hashim berkata...

Bagus jalan ceritanya gunakan perut yang sakit sebagai bencana yang sedang dihadapi. Harap perut dia sembuh sepenuhnya dalam masa yang dinyatakan.

mast@work berkata...

saya pun harap perutnya cepat sembuh..