Jumaat, 18 Mac 2011

al fadang fasirrruuuunnn

السلام عليکم

kita sambung cerita kat tottori.. lepas je makan ketam nyam nyam tu, sensei bawa kami pi sand dune.. lebih kurang padang pasir le.. satu2nya di Jepun.. hebat ciptaan Allah (subhanallah).. bayangkan dalam negara 4 musim, siap ada gurun lagi.. mana nak dapek orang pergi padang pasir pakai jaket.. kah kah kah..

adik dah tak sabar.. 


sand dune ni betul2 di pesisir laut.. permukaan serupa macam di padang pasir (yang mama pernah tengok le kan) ramai juga pelancong2 yang datang..

haritu kami cuma jalan2 aje.. sebenarnya ada chair lift boleh naik (ala2 macam kat tempat ski tu) ke atas tengok pemandangan dia.. memang cantik betul.. menghala laut... angin lembut aje..

apa agaknya sensei cakap kat labmate mama tu

peta sand dune

maskot sand dune

buruh paksa.. ahahhaa

my labmate..

pose menahan napas

dengan secretary lab

ni ada yang tak cukup member.. geng iran balik cuti


peaceeee

jangan kawan budak ni.. dia makan pasir!! aarrgghh

cantik kan?



kalau kat padang pasir tak sah la takde binatang ni kan?
orang jepun panggil rakuda



 ماما أيمان

5 ulasan:

yatie chomeyl berkata...

bestnya. siap ada al unta di al padang pasirunnn.

norh berkata...

cantik...seronok kan berpeluang macam ni..

alfa juliet berkata...

sonoknya mas...memang mcm kat tempat lain

maya amir berkata...

ade ek padang pasir.. tak penah tau

mast@work berkata...

yatie, pi la nanti bila ada peluang.. hehe

nor, aza, maya - kan? tak sangka kat sini pun ade.. pengalaman berbeza