Selasa, 17 Mei 2011

old but not that old

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p

sambil2 dok baca tumblr (i've got one too), mama stumble upon an entry pasal old games.. somehow teringat pula zaman dulu2.. main game was like fun thing to do - but we only had it during our secondary school.. mana eh macam budak2 sekarang.. baru setahun umur dah pandai main game.. tapi bila tengok gambar2 ni mesti korang rasa down memory lane kan? especially those who were born late 70's and 80's

thanks to google for all images
pacman? asal main pacman sure jerit2.. 

ice climber.. bila dia jatuh je rasa patah hati.. hahaha

tetris.. siap arwah emak marah kami dok layan main game ni

ooo.. yang ni sampai hafal la kiranya spot nak keluar syiling tu.. keh keh keh

err.. tua sangat ke yang main game ni? gagagagagagga.. sapa yang seangkatan dengan mama angkat mouse!! tapi mama jenis tak reti game2 bunuh2 tikam2 orang.. mama jenis suka game yang sempoi2 je dan tak perlu penat2 fikir..

sekarang my favourite game adalah

SMURF VILLAGE <<<--- geng twitter, taik smurf angkat tangan!
ANGRY BIRDS <<<--- tensi sebab aiman pi reset.. ngeeeeee
PLANT vs ZOMBIE <<<---- ni pun aiman reset.. tsk tsk

korang suka game ape?

psst papa, malam ni wii seround! hehehehe

9 ulasan:

yatie chomeyl berkata...

tetris mmg no 1 dalam carta fav game!

mast@work berkata...

a ah.. kak mas pun suka

shuzana berkata...

kak yol main semua games tu...balik sekolah terus main..haha

FS berkata...

pacman! pacman! pacman!

mast@work berkata...

kak yol,

high five!

ipin,

berlari2 aku kalo main pacman seh.. takut kena ngap!

TopsyTurvyMum berkata...

wowowooo..
semua yg di atas semua yg akak sukaaa!!
ice climber tu bestt! Mas letak sini baru teringat balik.

ishahannah berkata...

suka sgt main pacman dgn tetris..dh lama x main..tp mario pn best..ah..rindunya zaman tuuu

mama maman berkata...

sama.. suka main games yg tak yah pikir.. kata nak relax2 kan...:)

mast@work berkata...

kak TTM,

ice climber tu paling ramai kut yang orang lupa.. tapi saya sukaa

lin,

high five!

mama maman,

kan? game tu untuk rileks2 minda.. hehehehe