Sabtu, 14 Mei 2011

finally

* السلام عليکم *

 こんにちは q(^_~)p

pheww.. finally blogspot become sane again.. lebih sehari ngengong.. nak komen kat blog2 lain pun tak boleh.. bukan tu aje, nak komen kat blog sendiri dan update pun tak dapat..

apa agaknya yang jadi pun mama tak tahu.. yang pasti, sebelum apa2 jadi mama akan fikirkan camne nak save semua perjalanan hidup kami yang dicoret di blog ni.. hilang sayang oooooo

happy weekend semua.. kami nak keluar cari barang kejap harini..

psst: huwaaaaaaaaaaaa habis komen2 untuk entry sebelum ni.. aiyooooooo

7 ulasan:

...me... berkata...

sy ingat akaun blog sy je yg tak leh log in..

TopsyTurvyMum berkata...

Akak pun semalam layan youtube jer haha..nak keluar hujan pulak. Nasib tak hilang terusss kan?

MULAN berkata...

lebih sehari actually... takut jgk depa tutup blogger.com..

mast@work berkata...

syida,

jenuh gak dok me'refresh' semalam tak muncul2..

kak TTM,

sapa2 pakai hosting sendiri ok ja updated..

MULAN,

mintak simpaaannnggggg

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...

salam eknalll...hepi wekend dear...i folowww

Azhariah Zuber berkata...

kami dua hari tak leh on....nasib baik wujud lagi kan

mast@work berkata...

mya,

salam perkenalan juga..

aza,

tu la.. seram ok..