Jumaat, 6 Mei 2011

dah bajet pun

* السلام عليکم *

こんにちは q(^_~)p

bukan tak boleh agak, dah tahu.. mesti berjangkit punya.. maka harini officially aidan kena chicken pox.. tapi tu kita cerita kemudian..

la ni kita cerita trip pi zoo..

cuti golden week kami penuhi dengan jalan2 ke zoo tennoji, osaka.. besar la zoo ni.. dan banyak binatang pelik2 yang tak dapat tengok kat malaysia ada di sini.. first time tengok KOALA!! (tapi tak boleh ambil gambar), tengok red panda! alalalallaa.. comei sangat2 boleh dibuat bantal peluk..

pehtu tengok serigala (woo.. banyak giler.. di bubuh kat 10 ekor dalam satu kandang.. cam liar lak tu.. seram) dan macam2 la binatang lain yang kat mesia pun ada..

terima kasih kat adik2 (sekali lagi rasa muda bila duduk dengan depa ni) yang sudi teman kami jalan2.. next time kita jalan lagi na..

ok, enjoy gambar petang2 jumaat ni.. sure korang penat kerja kan? hehehee

rombongan cik kiah


masuk zoo

rumah koala

ramai manusia!

bear pakai spek itam.. hehehehe

jenuh nak rehat time ni

kaba' terdampar.. hahaha (kaba' tu badak)

emperor penguin

crane

my boys

adik khusyuk
tak larat nak upload banyak2.. lambat bebenar

3 ulasan:

Azhariah Zuber berkata...

mesti jakun kan tgk koala...aku mcm nak pi sekali...

aNiS tHe BumbleBee berkata...

fuuuu...ramai org gak kan.. mmg best kalo bawak budak2 pegi zoo.pot pet pot pet mulut tanya.eksaited gila.

mast@work berkata...

aza,

kalau dapat p australia sure boleh pegang sekor dua.. kat sini idak le dapat.. huhuhu

anis,

apakan daya, aiman tak minat, aidan pulak bahasa dia cam orang bulan.. uuu aaa aje le.. hahahaha.. yang dok pot pet tinggal le emak dia.. kah kah kah