Rabu, 4 Mei 2011

adik-adik

* السلام عليکم * こ

こんにちは q(^_~)p

hangpa kerja ka? apa tu kerja? kuang kuang kuang.. kami cuti lagi.. sampai esok.. jumaat kerja, sabtu ahad cuti balik.. jangan marah aaa.. orang jepun semua bercuti minggu ni sempena golden week..

semalam kami had fun.. asalnya cuma mahu belajar buat egg tart dari syafika.. turn out ramai yang datang rumah.. jiran2 le.. pramila, syue dan shikin.. tak ketinggalan salleh yang jauh dari katsura (sampai tersilap ambil bas - ampun salleh.. ahahahha)

cikgu nak kena ketuk.. hahaha

kami bakar cheesecake, tart dan makan panas2.. mama jamu juga laksa penang - makan dengan kawan2 lagi best.. semua laju je.. lagi2 benda2 baru dibakar..

pehni makan eggtart sendiri la jawabnya.. 

lepas maghrib sempat kami beriadah (main wii) - AHAAHAHHA.. kemudian hajat nak pergi makan takoyaki tak berjaya.. kedai tutup.. maka tukar plan makan okonomiyaki.. tengah makan datang pula daniel dan adam join sekali..

sibuk mengorder

belah kiri tu tauhu steak.. sedap! kanan adalah yakisoba (cam mee goreng)


ramai..

syukur dan happy..

ada ramai adik2 yang sudi lepak2 dengan kami..

dan tiba2..





mama..





rasa..














MUDA! HAHAHHAHA <<--- lariiiiiii

5 ulasan:

mama glam berkata...

memang bahana aku bukak blog nampak gambar makanan!!!!!!!!!!!!!! Uwaaaaa!!!!!!!!!!! Jangan seksa aku, ada lagi 28 hr nak habiskan ni!!!!!!!!!!

lia berkata...

mmg muda apa.... umur baru start 3, bkn 6 lg... lARIIII....

ucufan berkata...

bluekkkkk!!!!

MULAN berkata...

stay young, mama...!!!! nak jugoks rasa gitu..unrome

mast@work berkata...

aweng,

ampunnnnn.. aku pun ade 15 hari lagi... AHAHAHAHA

lia,

wwaaaahhh.. sabo je le :P

fano,

:P jeles le tu.. AH AH Ah

mulan,

sekali sekala.. kena la rasa muda kan.. hehehe